If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И за да не е съвсем оф-топик. На мен много ми хареса. И клипа и снимките и колата, дано да стане реалност. Но без значение дали ще стане или не, това е стъпка в правилната посока. Това показва, че има бъдеще и се работи по нови проекти в Алфа Ромео, макар и в случая с оутсорс към някакво студио.
Complimenti !
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
абе какъв аутсорсинг, човека и екипа му са си направили свободна интерпретация и нямат нищо общо с Алфа Ромео, моля ви се четете по-внимателно, че аман вече от развалени телефони
и между другото, освен в профил ми изглежда доста нескопосана и недодялана, особено отзад
абе какъв аутсорсинг, човека и екипа му са си направили свободна интерпретация и нямат нищо общо с Алфа Ромео, моля ви се четете по-внимателно, че аман вече от развалени телефони
и между другото, освен в профил ми изглежда доста нескопосана и недодялана, особено отзад
Много добре си чета аз. Казах, че не е проект на Алфа Ромео, а не дизайнерско студио, точно както и твойта е дело на Джуджаро.
Според мен недодялана е последната дума за концепта, но тук е много субективно.
Давай го по-позитивно човек
И на мен не ми харесва, прекалено много обеми има и се губи онази типична за алфа ромео изчистена линия.. На картинките изглежда доста по-добре отколкото на клипчето...
И на мен не ми харесва, прекалено много обеми има и се губи онази типична за алфа ромео изчистена линия.. На картинките изглежда доста по-добре отколкото на клипчето...
Comment